1. keuken
 2. Veripart VPSBSW177B.

Veripart VPSBSW177B.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Veripart VPSBSW177B.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Veripart VPSBSW177B. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Veripart VPSBSW177B.

Merk

Veripart

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 177 cm

Breedte: 90 cm

Diepte: 66 cm

Gewicht

81 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

E

Kabellengte

2 m

Omschrijving van Veripart VPSBSW177B.

De Veripart VPSBSW177B waterdispenser is een handige Amerikaanse koelkast. Met de waterreservoir hoeft je niet meer rekening te houden met je waterleidingen. Je tapt snel een glas ijskoud water. De koelkast heeft twee deuren die toegang geven tot een ruime binnenruimte, waar je makkelijk de boodschappen van 5 personen of meer kwijt kunt. Dankzij de luchtcirculatie is het overal in de koelkast even koud, waardoor je verse producten overal neer kunt zetten. Ook heeft de Veripart VPSBSW177B No Frost, waardoor ijsvorming wordt voorkomen. Hierdoor hoef je nooit meer te ontdooien en blijft je diepvriesfruit ijsvrij. Bovendien blijft de achterkant van de koelkast stofvrij. Daardoor ben je minder tijd kwijt aan onderhoud. Met de Veripart VPSBSW177B waterdispenser heb je een handige koelkast met een waterreservoir. Je tapt snel een glas ijskoud water. De koelkast heeft een ruime binnenruimte waar je de boodschappen van minimaal 5 personen kunt bewaren. Dankzij de luchtcirculatie is het overal in de koelkast even koud. Met No Frost voorkom je ijsvorming en hoef je ook nooit meer te ontdooien. Bovendien blijft de achterkant stofvrij. Zo hoef je minder tijd te besteden aan onderhoud. Kortom, de Veripart VPSBSW177B waterdispenser is een praktische toevoeging aan je huishouden.

Pluspunten
 • Met een inhoud van 529 liter is deze Amerikaanse koelkast erg ruim

  .

  Door luchtcirculatie is het op elk plateau even koel

  .

  Bij het instellen van de temperatuur heb je meer keuzevrijheid door de digitale temperatuurkeuze.

Minpunten
 • Heeft geen vershoudzone waarin je jouw verse boodschappen langer bewaart

  .

  Er is geen ijsblokjesdispenser voor extra koude drankjes.

Veelgestelde vragen over Veripart VPSBSW177B.

Veripart VPSBSW177B. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 177 cm
Breedte 90 cm
Diepte 66 cm

De plaatsingoptie voor Veripart VPSBSW177B. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 81 kg.

Veripart VPSBSW177B. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Veripart VPSBSW177B. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Veripart VPSBSW177B. heeft een kabellengte van 2 m.