1. keuken
  2. Inventum VR550B.

Inventum VR550B.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Inventum VR550B.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Inventum VR550B. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Inventum VR550B.

Merk

Inventum

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 55 cm

Diepte: 58 cm

Gewicht

30 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

E

Kabellengte

1,7 m

Omschrijving van Inventum VR550B.

De Inventum VR550B heeft een capaciteit van 78 liter. Dit betekent dat je boodschappen gemakkelijk kunnen worden ingedeeld voor 1 of 2 personen. De deur is voorzien van een mechanisch slot, zodat de kou binnen blijft en niemand anders toegang heeft tot jouw boodschappen. Ook is de vriezer voorzien van een temperatuurwaarschuwingssysteem. Hiervoor stel je eenvoudig de gewenste temperatuur in. Wanneer de temperatuur te hoog of te laag is, waarschuwt het systeem je. Zo weet je zeker dat je producten altijd op de juiste temperatuur blijven. De Inventum VR550B is zeker een waardevolle aanwinst voor je keuken.

Pluspunten
  • Dankzij de afgedekte condensor bespaar je energie en heeft de vriezer geen onderhoud nodig. De draairichting van de deur is aan te passen, zodat hij in elke keuken past. Dankzij de afgedekte condensor bespaar je energie en heeft de vriezer geen onderhoud nodig

    .

    De draairichting van de deur kan worden aangepast, zodat hij op elke locatie past.

Minpunten
  • Het heeft geen anti-ijsvorming, dus je moet de vriezer 5 tot 6 keer per jaar ontdooien.

Veelgestelde vragen over Inventum VR550B.

Inventum VR550B. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 85 cm
Breedte 55 cm
Diepte 58 cm

De plaatsingoptie voor Inventum VR550B. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 30 kg.

Inventum VR550B. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Inventum VR550B. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Inventum VR550B. heeft een kabellengte van 1,7 m.