1. keuken
  2. Bosch SMS6TCI00E / Vrijstaand.

Bosch SMS6TCI00E / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Bosch SMS6TCI00E / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Bosch SMS6TCI00E / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Bosch SMS6TCI00E / Vrijstaand.

Merk

Bosch

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

51,9 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

A

Kabellengte

Omschrijving van Bosch SMS6TCI00E / Vrijstaand.

De Bosch SMS6TCI00E is een vrijstaande vaatwasser die het schoonmaken van plastic vaat eenvoudig maakt. Deze vaatwasser heeft een zeolietkorrel dat opwarmt en je vaat extra droog maakt, waardoor je energie bespaart en je de korrels nooit hoeft te vervangen. Met de Vario besteklade heb je genoeg ruimte voor je bestek, opscheplepels en gardes. Daarnaast heb je in de andere twee korven voldoende ruimte voor je grote borden, pannen en schalen. Met het intensieve programma maak je ook aangekoekte ovenschalen en pannen weer schoon. Als je niet weet welk programma je nodig hebt, kies dan voor het automatische programma. De beladingssensor past het water- en energieverbruik aan op basis van de hoeveelheid vaat die je hebt. Zo gebruikt de vaatwasser automatisch minder energie als je een dag minder vaat hebt.

Pluspunten
  • Deze vaatwasser is zeer zuinig met energieklasse A. Zeoliet droogt je vaat sneller en geeft het beste droogresultaat

    .

    Met de bijbehorende app kunt u uw vaatwasser bedienen waar en wanneer u maar wilt.

Minpunten
  • Er is geen zorgvuldig programma om je glaswerk te beschermen.

Veelgestelde vragen over Bosch SMS6TCI00E / Vrijstaand.

Bosch SMS6TCI00E / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 84,5 cm
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Bosch SMS6TCI00E / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 51,9 kg.

Bosch SMS6TCI00E / Vrijstaand. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Bosch SMS6TCI00E / Vrijstaand. zit in energieklasse: A.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Bosch SMS6TCI00E / Vrijstaand. heeft een kabellengte van .