1. keuken
  2. SMEG FAB30RCR5.

SMEG FAB30RCR5.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over SMEG FAB30RCR5.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk SMEG FAB30RCR5. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties SMEG FAB30RCR5.

Merk

SMEG

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 172 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 72,8 cm

Gewicht

78,6 kg

Kleur

Crème

Energieklasse

D

Kabellengte

1,35 m

Omschrijving van SMEG FAB30RCR5.

De SMEG FAB30RCR5 is een stijlvolle koelkast met een retro jaren 50 design. Je kunt er optimaal gebruik van maken met een huishouden van 3 tot 4 personen. In de Life Plus zone kun je onder andere verse aardbeien van de markt langer bewaren. Hier kun je zelf de temperatuur en luchtvochtigheid aanpassen. De luchtcirculatie maakt het mogelijk om de koelkast op elke plank te gebruiken, waardoor je meer mogelijkheden hebt. In het vriesgedeelte bovenin kun je patat of diepvriesfruit bewaren. De SMEG FAB30RCR5 is een fantastisch product voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve koel-vriescombinatie. Je krijgt een retro design met een moderne technologie. Met de Life Plus zone en luchtcirculatie kun je optimaal gebruik maken van de ruimte. Het vriesgedeelte bovenin biedt de mogelijkheid om patat of diepvriesfruit te bewaren. Met de SMEG FAB30RCR5 ben je verzekerd van een hoge kwaliteit product!

Pluspunten
  • De koelkast heeft energieklasse D en is daarom milieuvriendelijk

    .

    In de vershoudzone blijven groente, fruit, vlees en vis langer vers.

Minpunten
  • Het heeft geen anti-ijsvorming, dus je moet het vriesgedeelte 5 tot 6 keer per jaar ontdooien.

Veelgestelde vragen over SMEG FAB30RCR5.

SMEG FAB30RCR5. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 172 cm
Breedte 60 cm
Diepte 72,8 cm

De plaatsingoptie voor SMEG FAB30RCR5. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 78,6 kg.

SMEG FAB30RCR5. komt standaard in het Crème. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

SMEG FAB30RCR5. zit in energieklasse: D.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. SMEG FAB30RCR5. heeft een kabellengte van 1,35 m.