1. keuken
  2. LG GSJV91MCAE Door-in-Door.

LG GSJV91MCAE Door-in-Door.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over LG GSJV91MCAE Door-in-Door.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk LG GSJV91MCAE Door-in-Door. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties LG GSJV91MCAE Door-in-Door.

Merk

LG

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 179 cm

Breedte: 91,3 cm

Diepte: 73,5 cm

Gewicht

131 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

E

Kabellengte

2,25 m

Omschrijving van LG GSJV91MCAE Door-in-Door.

De LG GSJV91MCAE Door-in-Door is een Amerikaanse koelkast die ervoor zorgt dat je eten langer vers blijft. De vershoudzone biedt de mogelijkheid om de luchtvochtigheid aan te passen, zodat aardbeien of witlof langer vers blijven. Bovendien heeft de koelkast ruimte voor de boodschappen van 5 personen of meer. De DoorCooling en Metal Fresh technologie zorgt ervoor dat de koude lucht beter wordt vastgehouden, zelfs wanneer je de deur opent. Hierdoor hoef je minder eten weg te gooien. De koelkast heeft ook een dispenser, zodat je gemakkelijk ijsblokjes kunt tappen voor in je cocktail of een glas ijskoud water. Met het waterreservoir ben je ook niet meer afhankelijk van een waterslang. Bovendien heeft deze Amerikaanse koelkast een energieklasse A++, waardoor je energie bespaart.

Pluspunten
  • De DoorCooling houdt de koude lucht binnen in de koelkast vast wanneer je de deur opent, zodat je boodschappen langer vers blijven

    .

    Met Fresh Balancer kun je gemakkelijk de gewenste luchtvochtigheid instellen met een schuifregelaar.

Minpunten
  • Het gewicht en de afmetingen van de koelkast kunnen de levering lastiger maken, dus controleer of hij past op de gewenste plek.

Veelgestelde vragen over LG GSJV91MCAE Door-in-Door.

LG GSJV91MCAE Door-in-Door. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 179 cm
Breedte 91,3 cm
Diepte 73,5 cm

De plaatsingoptie voor LG GSJV91MCAE Door-in-Door. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 131 kg.

LG GSJV91MCAE Door-in-Door. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

LG GSJV91MCAE Door-in-Door. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. LG GSJV91MCAE Door-in-Door. heeft een kabellengte van 2,25 m.