1. keuken
  2. Bosch SMS4HCW60E / Vrijstaand.

Bosch SMS4HCW60E / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Bosch SMS4HCW60E / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Bosch SMS4HCW60E / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Bosch SMS4HCW60E / Vrijstaand.

Merk

Bosch

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

54 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

E

Kabellengte

1,75 m

Omschrijving van Bosch SMS4HCW60E / Vrijstaand.

De Bosch SMS4HCW60E vrijstaande vaatwasser is een betrouwbare partner in het schoonmaken van je serviesgoed. Met een geluidsniveau van 40 decibel is hij bijna niet te horen tijdens het schoonmaken. Je kunt ervoor kiezen om de app te gebruiken om het juiste programma voor elke lading te selecteren. De ingebouwde warmtewisselaar zorgt ervoor dat het water opgewarmd wordt voordat het je servies schoonspoelt, waardoor er geen breuk of scheuren ontstaan. Als je vaatwasser niet helemaal vol staat, kun je het halve beladingsprogramma gebruiken om te voorkomen dat je meer water of energie verbruikt dan nodig is. Met de uitgestelde startfunctie kun je zelf bepalen wanneer het vaatwasprogramma moet beginnen, zodat je zeker weet dat je borden en kopjes schoon zijn wanneer je ze nodig hebt. De Bosch SMS4HCW60E is de perfecte oplossing voor schoon serviesgoed, zonder lawaai of gedoe.

Pluspunten
  • Is stil met een geluidsniveau van 40 decibel, in vergelijking met andere vaatwassers. Gaat langer mee dankzij de top kwaliteit in bouw. Met de halve belading functie bespaar je energie en water wanneer je vaatwasser niet volledig beladen is.

Minpunten
  • Met een basisklasse wasmachine is de kwaliteit van het wassen van je vaat minder goed.

Veelgestelde vragen over Bosch SMS4HCW60E / Vrijstaand.

Bosch SMS4HCW60E / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 84,5 cm
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Bosch SMS4HCW60E / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 54 kg.

Bosch SMS4HCW60E / Vrijstaand. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Bosch SMS4HCW60E / Vrijstaand. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Bosch SMS4HCW60E / Vrijstaand. heeft een kabellengte van 1,75 m.