1. keuken
  2. LG GMX844MCKV InstaView Door Cooling.

LG GMX844MCKV InstaView Door Cooling.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over LG GMX844MCKV InstaView Door Cooling.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk LG GMX844MCKV InstaView Door Cooling. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties LG GMX844MCKV InstaView Door Cooling.

Merk

LG

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 178,7 cm

Breedte: 83,5 cm

Diepte: 73,4 cm

Gewicht

133 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

F

Kabellengte

2,25 m

Omschrijving van LG GMX844MCKV InstaView Door Cooling.

Met de LG GMX844MCKV InstaView Door Cooling heb je de ideale koelkast in je keuken staan. De extra kleine deur aan de voorkant biedt je de mogelijkheid om je favoriete boodschappen makkelijk en snel op te bergen. Twee klopjes op de deur en je kunt de inhoud van de koelkast bekijken dankzij de InstaView. Hierdoor verlies je geen energie bij het openen van de deur. Met een capaciteit van 446 liter heb je meer dan genoeg ruimte voor alle boodschappen van een gezin met 3 of meer kinderen. Het vriesgedeelte beschikt ook over No Frost technologie. Hierdoor ontstaat er geen ijsvorming en blijven smaak en structuur van de producten behouden. De LINEAR Cooling technologie zorgt ervoor dat de temperatuur binnen de koelkast zich binnen plus- en min 0,5 graden beweegt. Hierdoor blijven etenswaren langer vers. De LG GMX844MCKV InstaView Door Cooling is dus een uiterst functionele koelkast met een grote capaciteit en een aantal slimme technologieën.

Pluspunten
  • Klop 2 keer op de deur en kijk zonder de deur te openen wat je nog meer boodschappen hebt. Pak snel je meest gebruikte producten uit de door-in-deur en bespaar energie. Door de doorkoeling blijft de temperatuur overal in de koelkast gelijk, waardoor je eten langer vers blijft.

Minpunten
  • Het gewicht en de omvang van de koelkast kunnen de bezorging moeilijk maken, let dus goed op of hij in de gewenste locatie past

    .

    Met energieklasse F is het geen zuinige koelkast.

Veelgestelde vragen over LG GMX844MCKV InstaView Door Cooling.

LG GMX844MCKV InstaView Door Cooling. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 178,7 cm
Breedte 83,5 cm
Diepte 73,4 cm

De plaatsingoptie voor LG GMX844MCKV InstaView Door Cooling. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 133 kg.

LG GMX844MCKV InstaView Door Cooling. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

LG GMX844MCKV InstaView Door Cooling. zit in energieklasse: F.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. LG GMX844MCKV InstaView Door Cooling. heeft een kabellengte van 2,25 m.