1. keuken
  2. Veripart VPKVC176Z.

Veripart VPKVC176Z.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Veripart VPKVC176Z.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Veripart VPKVC176Z. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Veripart VPKVC176Z.

Merk

Veripart

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 176 cm

Breedte: 54 cm

Diepte: 55 cm

Gewicht

49 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

E

Kabellengte

1,8 m

Omschrijving van Veripart VPKVC176Z.

De Veripart VPKVC176Z bevat alles wat je nodig hebt voor een comfortabele koeling van je etenswaren. De luchtcirculatie zorgt ervoor dat de koude lucht overal in de koelkast verspreid wordt, waardoor alle voedsel optimaal wordt gekoeld. Low Frost vermindert het aantal keren dat je de koelkast moet ontdooien, waardoor je je minder zorgen hoeft te maken over ijsvorming op je etenswaren. Bovendien is het energieverbruik gelijkmatig door het afgedekte condensor. En wanneer de deurrubbers versleten zijn, kun je deze eenvoudig vervangen zodat de koel-vriescombinatie langer meegaat. Met de Veripart VPKVC176Z krijg je een koelkast waar je jarenlang plezier van hebt.

Pluspunten
  • Door de luchtcirculatie is het op elk plateau even koel. Door de luchtcirculatie is het op elk plateau even koel. De condensor aan de achterkant van de koelkast is afgedekt en hoef je dus niet vrij te houden van stof. De condensor aan de achterkant van de koelkast is bedekt en je hoeft het dus niet vrij te houden van stof.

Minpunten
  • De koelkast is niet geschikt voor gebruik in een koude, niet verwarmde omgeving.

Veelgestelde vragen over Veripart VPKVC176Z.

Veripart VPKVC176Z. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 176 cm
Breedte 54 cm
Diepte 55 cm

De plaatsingoptie voor Veripart VPKVC176Z. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 49 kg.

Veripart VPKVC176Z. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Veripart VPKVC176Z. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Veripart VPKVC176Z. heeft een kabellengte van 1,8 m.