1. keuken
  2. Siemens KI21RVFE0.

Siemens KI21RVFE0.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens KI21RVFE0.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens KI21RVFE0. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens KI21RVFE0.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 87,4 cm

Breedte: 54,1 cm

Diepte: 54,8 cm

Gewicht

30,2 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

E

Kabellengte

2,3 m

Omschrijving van Siemens KI21RVFE0.

Met de Siemens KI21RVFE0 bewaar je gemakkelijk de boodschappen voor 2 personen. Door de luchtcirculatie wordt de temperatuur gelijkmatig verspreid waardoor het overal in de koelkast even koud is. De 2 plateaus, 2 deurvakken en de ruime groentelade gaan daarom niet alleen overzichtelijk, maar ook efficiënt om met je boodschappen. De gegolfde bodem in de groentelade zorgt ervoor dat het vocht beter wegloopt, waardoor je etenswaren langer vers blijven. Wil je je eten snel afkoelen? Gebruik dan de superkoelen functie. En door het lage geluidsniveau van 35 decibel hoef je niet bang te zijn voor harde geluiden. Met de Siemens KI21RVFE0 beschik je over een krachtige en stille koelkast, waar je boodschappen langer vers blijven.

Pluspunten
  • Dankzij het lage geluidsniveau van 35 decibel hoor je bijna niet dat hij aanstaat. Door de luchtcirculatie is het overal op het apparaat even koel

    .

    Gaat langer mee door de middenklasse bouwkwaliteit.

Minpunten
  • Met een basisklasse koelkwaliteit is het minder goed om je boodschappen te bewaren.

Veelgestelde vragen over Siemens KI21RVFE0.

Siemens KI21RVFE0. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 87,4 cm
Breedte 54,1 cm
Diepte 54,8 cm

De plaatsingoptie voor Siemens KI21RVFE0. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 30,2 kg.

Siemens KI21RVFE0. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens KI21RVFE0. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens KI21RVFE0. heeft een kabellengte van 2,3 m.