1. keuken
  2. ETNA OP316MZ.

ETNA OP316MZ.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over ETNA OP316MZ.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk ETNA OP316MZ. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties ETNA OP316MZ.

Merk

ETNA

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 59,5 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 56,4 cm

Gewicht

31 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

Kabellengte

1,4 m

Omschrijving van ETNA OP316MZ.

De ETNA OP316MZ solo oven biedt je de ideale ruimte om grote ovenschalen, kalkoenen of rollades te bereiden. Deze oven heeft een ruime inhoud van 77 liter en beschikt over 5 verdiepingen, waardoor je meerdere gerechten tegelijkertijd kunt bereiden. Met de turbo heteluchtfunctie verspreidt lucht zich gelijkmatig in de oven, waardoor de bodem van de onderste pizza net zo knapperig en gaar is als die op de bovenste bakplaat. Je kunt ook gebruik maken van de StepBake functie, waarmee je een krokant laagje krijgt op je lasagne. De oven schakelt hier automatisch over op gratineren als het bakken bijna klaar is. Met de pyrolyse-functie verbrandt vet en vuil, zodat je aan het einde alleen een doekje door de oven hoeft te halen. Bovendien heeft de oven een snel voorverwarmen, waardoor de oven na 5 minuten opgewarmd is tot 200 graden Celsius.

Pluspunten
  • Met het pyrolyse reinigingssysteem verbrandt de oven al het vuil en vet. Dankzij turbo hetelucht kunt u gerechten op meerdere inschuifhoogtes bakken. Met de ontdooifunctie kunt u eenvoudig bevroren etenswaren ontdooien.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie om restjes eten te verwarmen.

Veelgestelde vragen over ETNA OP316MZ.

ETNA OP316MZ. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 59,5 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 56,4 cm

De plaatsingoptie voor ETNA OP316MZ. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 31 kg.

ETNA OP316MZ. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

ETNA OP316MZ. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. ETNA OP316MZ. heeft een kabellengte van 1,4 m.