1. keuken
 2. Samsung RB38A7B6CCE Bespoke.

Samsung RB38A7B6CCE Bespoke.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Samsung RB38A7B6CCE Bespoke.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Samsung RB38A7B6CCE Bespoke. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Samsung RB38A7B6CCE Bespoke.

Merk

Samsung

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 203 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 65,8 cm

Gewicht

77 kg

Kleur

Crème

Energieklasse

C

Kabellengte

2 m

Omschrijving van Samsung RB38A7B6CCE Bespoke.

De Samsung RB38A7B6CCE Cotta Beige is een elegante koel-vriescombinatie met een modern design. De SpaceMax technologie zorgt voor een aanzienlijke vermindering van het energieverbruik, terwijl het ruimtebesparende ontwerp ervoor zorgt dat je meer opbergruimte hebt. De Metal Cool Plate voorkomt dat de koude lucht ontsnapt, zelfs als je de deur vaak opent. Met de Optimal Fresh lade kun je de temperatuur en de vochtigheid aanpassen aan je eigen behoeften. Je kunt ervoor kiezen om 1 of 2 zones te creëren en deze zelf in te stellen. In de Humidity Fresh lade blijven je verse producten langer vers, waardoor ze langer hun smaak en textuur behouden. De Samsung RB38A7B6CCE Cotta Beige is dus het perfecte apparaat voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle koel-vriescombinatie met veel gebruiksgemak.

Pluspunten
 • De Metal Cool Plate voorkomt dat koude lucht ontsnapt wanneer je de deur opent, zodat je boodschappen langer vers blijven

  .

  Met een koelinhoud van 276 liter is het een ruime koel-vriescombinatie

  .

  Met een energieklasse C is de koelkast zuinig in gebruik en dus goed voor het milieu.

Minpunten
 • Er is geen hevelgreep zodat je de koelkastdeur snel en gemakkelijk kunt openen

  .

  Let goed op het gewicht en de omvang van de koelkast, omdat de bezorging hierdoor bemoeilijkt kan worden

  .

  Zorg er dus voor dat hij de trap op kan en past op de uiteindelijke plek.

Veelgestelde vragen over Samsung RB38A7B6CCE Bespoke.

Samsung RB38A7B6CCE Bespoke. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 203 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 65,8 cm

De plaatsingoptie voor Samsung RB38A7B6CCE Bespoke. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 77 kg.

Samsung RB38A7B6CCE Bespoke. komt standaard in het Crème. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Samsung RB38A7B6CCE Bespoke. zit in energieklasse: C.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Samsung RB38A7B6CCE Bespoke. heeft een kabellengte van 2 m.