1. keuken
  2. Bosch HRA534BS0.

Bosch HRA534BS0.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Bosch HRA534BS0.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Bosch HRA534BS0. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Bosch HRA534BS0.

Merk

Bosch

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 59,5 cm

Breedte: 59,4 cm

Diepte: 54,8 cm

Gewicht

30 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

Kabellengte

1,2 m

Omschrijving van Bosch HRA534BS0.

De Bosch HRA534BS0 combi oven biedt een krachtige combinatie van stoom en heteluchtbereiding. Met de stoomfunctie bereid je vlees, brood en gebak met een topklasse bereidingskwaliteit. Ook heeft de oven 2 reinigingssystemen waarmee je gemakkelijk de binnenruimte reinigt. De oven heeft een katalytische wand die vuil en vet absorbeert. Wanneer de oven een temperatuur heeft van 200 graden Celsius of meer, verbrandt het vuil. Met Cleaning Assistance wordt het vuil in de oven losgeweekt met stoom. Je haalt na afloop alleen nog een doekje door de oven. Verder heeft de oven een turbo hetelucht functie. Hiermee bak je gerechten op meerdere inschuifhoogtes. De gerechten worden sneller en gelijkmatiger verwarmd. Zo geniet je van heerlijke ovenschotels.

Pluspunten
  • De stoomfunctie is alleen geschikt voor het rijzen van deeg of het bakken van brood. De oven met EcoClean heeft een katalytische achterwand die het vuil opneemt en verbrandt. Met het Cleaning Assistance reinigingssysteem weekt de oven vuil los met stoom.

Minpunten
  • De oven heeft geen aanpasbare luchtvochtigheid waardoor je broodjes niet knapperig worden

    .

    De oven heeft geen zachtsluitende deur.

Veelgestelde vragen over Bosch HRA534BS0.

Bosch HRA534BS0. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 59,5 cm
Breedte 59,4 cm
Diepte 54,8 cm

De plaatsingoptie voor Bosch HRA534BS0. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 30 kg.

Bosch HRA534BS0. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Bosch HRA534BS0. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Bosch HRA534BS0. heeft een kabellengte van 1,2 m.