1. keuken
 2. AEG SKB612F1AF.

AEG SKB612F1AF.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over AEG SKB612F1AF.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk AEG SKB612F1AF. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties AEG SKB612F1AF.

Merk

AEG

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 121,9 cm

Breedte: 55,6 cm

Diepte: 55 cm

Gewicht

37 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

F

Kabellengte

2,4 m

Omschrijving van AEG SKB612F1AF.

Je kunt nauwelijks merken dat de AEG SKB612F1AF aanstaat. Met een geluidsniveau van slechts 36 decibel maakt deze inbouw koelkast zo weinig geluid dat je ongestoord een film of serie kunt kijken. In de koelkast kun je gemakkelijk de boodschappen van 3 of 4 personen bewaren. Dankzij de luchtcirculatie maakt het niet uit waar je de vegetarische ham of truffeltapenade legt; de koelkast verspreidt de koude lucht gelijkmatig, waardoor het bovenin net zo koel is als onderin. Met de flexibele plateaus en deurvakken maak je gemakkelijk meer ruimte voor grote flessen cola of een flinke pan soep. Heb je net boodschappen gehaald? Dan kun je met de superkoelen functie de koeltemperatuur tijdelijk verlagen, zodat je de boodschappen langer vers houdt.

Pluspunten
 • Dankzij het lage geluidsniveau van 36 decibel hoor je minder dat hij aanstaat

  .

  - Dankzij het lage geluideniveau van 36 decibel hoor je minder dat hij aan staat. Door de luchtcirculatie is het op elk plateau even koel

  .

  - Door de luchtcirculatie is het op elk plateau even koel.

Minpunten
 • Met een energieklasse F is het geen energiezuinige koelkast.

Veelgestelde vragen over AEG SKB612F1AF.

AEG SKB612F1AF. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 121,9 cm
Breedte 55,6 cm
Diepte 55 cm

De plaatsingoptie voor AEG SKB612F1AF. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 37 kg.

AEG SKB612F1AF. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

AEG SKB612F1AF. zit in energieklasse: F.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. AEG SKB612F1AF. heeft een kabellengte van 2,4 m.