1. keuken
  2. ETNA KCS6178NF.

ETNA KCS6178NF.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over ETNA KCS6178NF.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk ETNA KCS6178NF. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties ETNA KCS6178NF.

Merk

ETNA

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 177 cm

Breedte: 54 cm

Diepte: 54,5 cm

Gewicht

54 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

E

Kabellengte

2,1 m

Omschrijving van ETNA KCS6178NF.

Je hebt met de ETNA KCS6178NF inbouw koel-vriescombinatie precies wat je nodig hebt. Met de SmartFrost technologie krijg je een optimale luchtcirculatie, zodat al je etenswaren op de juiste temperatuur worden bewaard. Je koelt al je kaas, olijven en bakjes yoghurt op 1 van de 4 plateaus. En je bewaart grote bakken pasta en groenten in de groentelade met instelbare luchtvochtigheid. De SimpleSlide lade bovenin is ideaal om snel een ijsje te pakken. En met de onderste vrieslade van extra grootte kun je ook een hele kip invriezen. Dankzij de NoFrost technologie hoef je nooit meer te ontdooien. Met de ETNA KCS6178NF inbouw koel-vriescombinatie heb je een compleet assortiment aan etenswaren binnen handbereik. Je hebt met de ETNA KCS6178NF inbouw koel-vriescombinatie de perfecte oplossing voor het bewaren van al je etenswaren. Met de 4 plateaus, groentelade en SimpleSlide lade heb je genoeg ruimte voor het bewaren van al je favoriete etenswaren. De SmartFrost technologie zorgt ervoor dat al je etenswaren op de juiste temperatuur worden bewaard. En met de onderste vrieslade van extra grootte kun je zelfs een hele kip invriezen. De NoFrost technologie zorgt ervoor dat je de koel-vriescombinatie nooit meer hoeft te ontdooien. Met de ETNA KCS6178NF inbouw koel-vriescombinatie heb je de perfecte oplossing voor het bewaren van al je etenswaren.

Pluspunten
  • In de koelkast vershoudzone blijven groente en fruit langer vers

    .

    Met No Frost hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien.

Minpunten
  • Met een geluidsniveau van 41 decibel is een koelkast luid.

Veelgestelde vragen over ETNA KCS6178NF.

ETNA KCS6178NF. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 177 cm
Breedte 54 cm
Diepte 54,5 cm

De plaatsingoptie voor ETNA KCS6178NF. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 54 kg.

ETNA KCS6178NF. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

ETNA KCS6178NF. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. ETNA KCS6178NF. heeft een kabellengte van 2,1 m.