1. keuken
  2. Beko BDFN26640XC / Vrijstaand.

Beko BDFN26640XC / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Beko BDFN26640XC / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Beko BDFN26640XC / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Beko BDFN26640XC / Vrijstaand.

Merk

Beko

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

50,6 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

C

Kabellengte

Omschrijving van Beko BDFN26640XC / Vrijstaand.

De Beko BDFN26640XC is een energiezuinige vrijstaande vaatwasser met ruimte voor 16 couverts. Met energieklasse C verbruikt deze vaatwasser weinig energie waardoor je flink kunt besparen op je energierekening. Ook voor grote ovenschalen en dinerborden heb je genoeg ruimte. TrayWash maakt het wassen van bakplaten nog makkelijker, zo passen er zelfs 3 in. De vaatwasser heeft 6 verschillende programma's waaruit je kunt kiezen. Met een eco programma bespaar je het meest op energie, maar met het intensieve programma kan je vaat ook grondig schoon worden gewassen. Heb je snel schoon servies nodig? Dan kies je het snelle programma, waarmee de vaatwasser 3 keer sneller is klaar dan een normaal programma. Daarnaast heeft de Beko BDFN26640XC ook nog een kinderbeveiliging, zodat je kinderen veilig met de vaatwasser om kunnen gaan. Ook heeft de vaatwasser een LCD-display waarmee je informatie over het programma en het energieverbruik kunt inzien. Met AquaStop heb je ook de zekerheid dat er geen waterschade bij jouw vaatwasser ontstaat. Kortom, de Beko BDFN26640XC is een ideale vaatwasser voor iedereen die op zoek is naar een energiezuinige oplossing, met alle gemakken die je jezelf maar kunt wensen.

Pluspunten
  • Deze vaatwasser heeft energieklasse C en is erg zuinig

    .

    Met het automatische programma kiest de vaatwasser de juiste instellingen voor uw vaat.

Minpunten
  • Je bespaart geen water en energie bij een kleine hoeveelheid vaat, omdat de functie voor halfvolle belading ontbreekt.

Veelgestelde vragen over Beko BDFN26640XC / Vrijstaand.

Beko BDFN26640XC / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 85 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Beko BDFN26640XC / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 50,6 kg.

Beko BDFN26640XC / Vrijstaand. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Beko BDFN26640XC / Vrijstaand. zit in energieklasse: C.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Beko BDFN26640XC / Vrijstaand. heeft een kabellengte van .