1. keuken
  2. ETNA MO470ZT.

ETNA MO470ZT.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over ETNA MO470ZT.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk ETNA MO470ZT. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties ETNA MO470ZT.

Merk

ETNA

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 59,6 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 54,6 cm

Gewicht

45 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

Kabellengte

1,5 m

Omschrijving van ETNA MO470ZT.

De ETNA MO470ZT combi oven is een echte uitkomst voor thuiskoks. Met de oven bereid je de meest uiteenlopende gerechten. De oven heeft een ruime inhoud van 71 liter en plaats je gemakkelijk in een nis van 60 centimeter. Door de 10 automatische programma’s selecteer je eenvoudig de juiste instellingen voor je maaltijd. Met de turbo hetelucht functie bereid je gerechten op meerdere niveaus tegelijk. En ook voor het bakken van meerdere taarten tegelijk ben je aan het juiste adres. Dankzij het kinderslot ben je verzekerd van veilig gebruik. Daarnaast zijn de emaille binnenwanden gemakkelijk schoon te maken. De ETNA MO470ZT combi oven is dus een uitstekend keuze voor thuiskoks die op zoek zijn naar eenvoud en flexibiliteit.

Pluspunten
  • Met een topkwaliteit van voorbereiding heb je veel mogelijkheden voor het klaarmaken van gerechten. Je bedient de oven nauwkeurig met het touchscreen, waardoor je precies de juiste temperatuur bereikt. Je bedient de oven vrij gemakkelijk dankzij middenklasse gebruiksgemak.

Minpunten
  • De oven heeft geen zachte sluiting.

Veelgestelde vragen over ETNA MO470ZT.

ETNA MO470ZT. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 59,6 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 54,6 cm

De plaatsingoptie voor ETNA MO470ZT. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 45 kg.

ETNA MO470ZT. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

ETNA MO470ZT. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. ETNA MO470ZT. heeft een kabellengte van 1,5 m.