1. keuken
  2. Samsung NV7B5755SAS Dual Cook Flex.

Samsung NV7B5755SAS Dual Cook Flex.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Samsung NV7B5755SAS Dual Cook Flex.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Samsung NV7B5755SAS Dual Cook Flex. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Samsung NV7B5755SAS Dual Cook Flex.

Merk

Samsung

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 59,6 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 57 cm

Gewicht

44,6 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

Kabellengte

1,5 m

Omschrijving van Samsung NV7B5755SAS Dual Cook Flex.

De Samsung NV7B5755SAS Dual Cook Flex is een unieke oven die het mogelijk maakt twee maaltijden tegelijkertijd te bereiden. Door twee apart instelbare ovenruimtes met een temperatuurverschil van 50 graden is dit mogelijk. Daarnaast voorkomt de plaat in het midden dat geuren en smaken met elkaar mengen. Wanneer je een grote taart wilt maken, dan haal je de plaat eruit en heb je één grote oven. Maar de Samsung NV7B5755SAS Dual Cook Flex biedt nog meer mogelijkheden. De meegeleverde stoomschaal maakt gezonde bereidingen mogelijk, terwijl het pyrolyse reinigingssysteem al het vuil en vet verbrandt. Zo heb jij minder schoonmaakwerk. Met de Samsung NV7B5755SAS Dual Cook Flex kun je dus op een slimme en gemakkelijke manier twee maaltijden tegelijkertijd bereiden. Deze oven is een geweldig hulpmiddel voor iedereen die vaak kookt en die de beste resultaten wil behalen. Het is een oven die je keuken een stijlvolle uitstraling geeft en die jouw kookkunsten naar een hoger niveau tilt.

Pluspunten
  • Dankzij de flexibele deur kun je zelf selecteren welk gedeelte van de oven je gebruikt, waardoor je tijd en energie bespaart. Je bedient de oven erg makkelijk dankzij het topklassen gebruiksgemak. Met het reinigingssysteem pyrolyse wordt al het vuil en vet verbrand door de oven.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie waarmee je restjes eten kan verwarmen.

Veelgestelde vragen over Samsung NV7B5755SAS Dual Cook Flex.

Samsung NV7B5755SAS Dual Cook Flex. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 59,6 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 57 cm

De plaatsingoptie voor Samsung NV7B5755SAS Dual Cook Flex. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 44,6 kg.

Samsung NV7B5755SAS Dual Cook Flex. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Samsung NV7B5755SAS Dual Cook Flex. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Samsung NV7B5755SAS Dual Cook Flex. heeft een kabellengte van 1,5 m.