1. keuken
  2. Beko BDFN26430A HygieneShield / Vrijstaand.

Beko BDFN26430A HygieneShield / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Beko BDFN26430A HygieneShield / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Beko BDFN26430A HygieneShield / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Beko BDFN26430A HygieneShield / Vrijstaand.

Merk

Beko

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

44,1 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

D

Kabellengte

1,5 m

Omschrijving van Beko BDFN26430A HygieneShield / Vrijstaand.

De Beko BDFN26430A HygieneShield vaatwasser biedt ultieme hygiëne. Dankzij de speciale HygieneShield technologie worden 99% van alle bacteriën en virussen verwijderd. Hierdoor heb je verzekerd dat alle vaat grondig schoon is. Je kunt kiezen uit 6 verschillende vaatwasprogramma's: van een intensief programma tot een behoedzaam programma voor het schoonmaken van wijnglazen, porseleinen borden en dubbelwandige theeglazen. Het automatische programma selecteert vervolgens de programmaduur, de temperatuur en het waterverbruik voor jou. In de vaatwasser is ruimte voor 14 couverts, dus je hebt altijd voldoende capaciteit. Wanneer je de vaatwasser niet helemaal vol hebt, dan kun je gebruik maken van de halve belading functie. Dit bespaart energie en water. Met de Beko BDFN26430A HygieneShield vaatwasser heb je verzekerd dat je servies altijd grondig schoon is. De Beko BDFN26430A HygieneShield vaatwasser is een uniek apparaat dat precies doet wat jij van hem verwacht. Het is een betrouwbare wasmachine die je vaatwerk schoon wast met een minimale inspanning. Je kan kiezen uit 6 verschillende vaatwasprogramma's, waaronder het zachte programma dat zorgt voor een zachtere verzorging van je vaat. Daarnaast heeft deze vaatwasser de halve belading functie, waardoor je energie en water kunt besparen. Dankzij de HygieneShield technologie is de Beko BDFN26430A vaatwasser de perfecte keuze voor degenen die ultieme hygiëne willen.

Pluspunten
  • Met de halve beladingfunctie bespaar je energie en water als je vaatwasser niet helemaal vol is. Met het automatische programma kiest de vaatwasser de juiste instellingen voor jouw vaat. Je glaswerk komt onbeschadigd uit de vaatwasser dankzij het behoedzame programma.

Minpunten
  • Met een basiswas krijg je minder goede resultaten bij het wassen van je vaat.

Veelgestelde vragen over Beko BDFN26430A HygieneShield / Vrijstaand.

Beko BDFN26430A HygieneShield / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 85 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Beko BDFN26430A HygieneShield / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 44,1 kg.

Beko BDFN26430A HygieneShield / Vrijstaand. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Beko BDFN26430A HygieneShield / Vrijstaand. zit in energieklasse: D.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Beko BDFN26430A HygieneShield / Vrijstaand. heeft een kabellengte van 1,5 m.