1. keuken
 2. AEG FFB53900ZW / Vrijstaand.

AEG FFB53900ZW / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over AEG FFB53900ZW / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk AEG FFB53900ZW / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties AEG FFB53900ZW / Vrijstaand.

Merk

AEG

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 63 cm

Gewicht

40,2 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

D

Kabellengte

Omschrijving van AEG FFB53900ZW / Vrijstaand.

Met de AEG FFB53900ZW heb je altijd een schone vaat. De Maxiflex lade is ontworpen om elke soort bestek tegemoet te komen. Er zijn speciale houders voor verschillende messen en lepels, zodat het water elke hoek van de lade kan bereiken. Na het vaatwasprogramma zal de deur automatisch openen. De warme lucht ontsnapt en de koude frisse lucht droogt de vaat op een natuurlijke manier. Zelfs plastic bakjes zullen perfect droog zijn. Met de startuitstelfunctie kun je de vaatwasser ook later starten. Handig als je wilt profiteren van het daltarief. Er is ook een energiebesparingsfunctie, waardoor je energie kunt besparen. De vaatwasser is bovendien uitgerust met een lage geluidsstand, zodat je comfortabel kunt ontspannen tijdens het afwasproces.

Pluspunten
 • Deze vaatwasser is enorm energiezuinig met een energieklasse D

  .

  Aan het einde van het wasprogramma opent de vaatwasser voor een snellere en betere droging

  .

  Met een capaciteit van 14 couverts is deze vaatwasser ruimer dan vergelijkbare modellen.

Minpunten
 • De vaatwasser heeft geen machinereinigingsprogramma, dus zelf schoonmaken blijft noodzakelijk.

Veelgestelde vragen over AEG FFB53900ZW / Vrijstaand.

AEG FFB53900ZW / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 63 cm

De plaatsingoptie voor AEG FFB53900ZW / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 40,2 kg.

AEG FFB53900ZW / Vrijstaand. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

AEG FFB53900ZW / Vrijstaand. zit in energieklasse: D.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. AEG FFB53900ZW / Vrijstaand. heeft een kabellengte van .