1. keuken
  2. Samsung RB38A7B6AS9/EF.

Samsung RB38A7B6AS9/EF.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Samsung RB38A7B6AS9/EF.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Samsung RB38A7B6AS9/EF. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Samsung RB38A7B6AS9/EF.

Merk

Samsung

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 203 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 65,8 cm

Gewicht

104 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

A

Kabellengte

2 m

Omschrijving van Samsung RB38A7B6AS9/EF.

Met de Samsung RB38A7B6AS9 koel-vriescombinatie pas je het naar je eigen wensen aan. Je kunt het vriesgedeelte omzetten naar extra koelruimte bijvoorbeeld als je een feestje organiseert. In de vershoudzone heb je de optie om één grote zone te maken voor je verse groente of twee afzonderlijke zones te creëren voor bijvoorbeeld koudere runderlappen. Met de inhoud van de koel-vriescombinatie heb je ruimte voor de boodschappen van 5 personen of meer. De Metal Cool Plate voorkomt dat er koude lucht verloren gaat bij het openen van de koelkast. De Twin Cooling Plus technologie zorgt ervoor dat je boodschappen niet uitdrogen, door het koel- en vriessysteem gescheiden te houden. Zo ruikt je diepvriespizza niet naar je restje curry.

Pluspunten
  • Met de Convertible Zone kunt u het vriesgedeelte ook als koelgedeelte gebruiken. De koelkast heeft energieklasse A en is dus zuinig en goed voor het milieu. De Metal Cool Plate voorkomt dat koude lucht verloren gaat wanneer u de deur opent, waardoor uw boodschappen langer vers blijven.

Minpunten
  • Er is geen hevelgreep, zodat je de koelkastdeur snel en gemakkelijk opent. Het gewicht en de omvang van de koelkast kan de bezorging bemoeilijken, let dus goed op of hij de trap op kan en past op de uiteindelijke plek. Er is geen hevelgreep, zodat je de koelkastdeur snel en gemakkelijk opent. Let goed op of het gewicht en de omvang van de koelkast de bezorging toestaat en of hij de trap op kan en past op de uiteindelijke plek.

Veelgestelde vragen over Samsung RB38A7B6AS9/EF.

Samsung RB38A7B6AS9/EF. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 203 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 65,8 cm

De plaatsingoptie voor Samsung RB38A7B6AS9/EF. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 104 kg.

Samsung RB38A7B6AS9/EF. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Samsung RB38A7B6AS9/EF. zit in energieklasse: A.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Samsung RB38A7B6AS9/EF. heeft een kabellengte van 2 m.