1. keuken
 2. Siemens CM676GBS1.

Siemens CM676GBS1.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens CM676GBS1.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens CM676GBS1. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens CM676GBS1.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 45,5 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 54,8 cm

Gewicht

39 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

Kabellengte

1,5 m

Omschrijving van Siemens CM676GBS1.

Met de Siemens CM676GBS1 ben je flexibel en zeker van een perfect resultaat. De oven heeft een capaciteit van 71 liter en komt met een comfortabele deur met dubbele glazen plaat en een koele buitenkant. Ook is er een volledige LED display met intuïtieve bediening. De oven heeft een heldere verlichting waarmee je je gerecht goed in de gaten kunt houden. Met het EcoClean-systeem wordt de oven automatisch gereinigd met stoom, waardoor je de oven nog makkelijker schoon kunt houden. De oven is ook uitgerust met een CoolStart-functie waarmee je de oven al direct kunt inschakelen zonder de pre-heating. Al met al een oven die voor elke kok een waardevolle aanvulling is.

Pluspunten
 • Met een topklasse bereidingskwaliteit heb je veel mogelijkheden voor het bereiden van gerechten.Met het reinigingssysteem pyrolyse verbrandt de oven al het vuil en vet.Je bedient de oven erg gemakkelijk dankzij topklasse gebruiksgemak. Met een topkwaliteit bereidingsmogelijkheden heb je veel opties voor het bereiden van gerechten

  .

  Met het pyrolyse reinigingssysteem verbrandt de oven al het vuil en vet

  .

  Je bedient de oven heel gemakkelijk met topklasse gebruiksgemak.

Minpunten
 • Er is geen kerntemperatuurmeter om je gerecht precies naar jouw voorkeur te bereiden.

Veelgestelde vragen over Siemens CM676GBS1.

Siemens CM676GBS1. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 45,5 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 54,8 cm

De plaatsingoptie voor Siemens CM676GBS1. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 39 kg.

Siemens CM676GBS1. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens CM676GBS1. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens CM676GBS1. heeft een kabellengte van 1,5 m.