1. keuken
  2. Haier HB18FGSAAA Easy Access.

Haier HB18FGSAAA Easy Access.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Haier HB18FGSAAA Easy Access.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Haier HB18FGSAAA Easy Access. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Haier HB18FGSAAA Easy Access.

Merk

Haier

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 190 cm

Breedte: 83 cm

Diepte: 67,5 cm

Gewicht

136 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

E

Kabellengte

1,8 m

Omschrijving van Haier HB18FGSAAA Easy Access.

Dankzij een speciale Easy Access-deur kun je met één handeling de koelkast openen. Op deze deur kun je allerlei etenswaren kwijt, zodat je de koelkast nooit meer hoeft te openen. Daarnaast is de koelkast voorzien van een dynamisch koelingsysteem dat ervoor zorgt dat de temperatuur gelijkmatig verdeeld wordt in de koelkast. Dit systeem zorgt ook voor minder energieverbruik. De koelkast is verder uitgerust met een ijsklontjesmachine en een waterdispenser. Zo kun je altijd genieten van een glas heerlijk koud water of ijsklontjes. Met het digitale LED-display is het eenvoudig om de temperatuur in te stellen. Met een energie-efficiëntieklasse A++ verbruikt deze koelkast 3,5 kWh per dag. Kortom, de Haier HB18FGSAAA Easy Access is een stille, energie-efficiënte koelkast met een hoge capaciteit en een aantal handige extra's.

Pluspunten
  • Pak extra snel je ingevroren producten uit de Easy Access vrieslades. Ga jarenlang mee dankzij de topklasse bouwkwaliteit. Met een topklasse koelkwaliteit bewaar je je boodschappen extra lang.

Minpunten
  • Let goed op het gewicht en de afmetingen van de koelkast, omdat de bezorging daar moeilijker door kan worden gemaakt en controleer of hij past op de plek die je in gedachten hebt.

Veelgestelde vragen over Haier HB18FGSAAA Easy Access.

Haier HB18FGSAAA Easy Access. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 190 cm
Breedte 83 cm
Diepte 67,5 cm

De plaatsingoptie voor Haier HB18FGSAAA Easy Access. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 136 kg.

Haier HB18FGSAAA Easy Access. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Haier HB18FGSAAA Easy Access. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Haier HB18FGSAAA Easy Access. heeft een kabellengte van 1,8 m.