1. keuken
 2. ETNA VWV240CRVS / Vrijstaand.

ETNA VWV240CRVS / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over ETNA VWV240CRVS / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk ETNA VWV240CRVS / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties ETNA VWV240CRVS / Vrijstaand.

Merk

ETNA

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

41,5 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

C

Kabellengte

Omschrijving van ETNA VWV240CRVS / Vrijstaand.

De ETNA VWV240CRVS is een modern en veelzijdig vrijstaand apparaat, dat veel gemak en gebruiksgemak biedt. De vaatwasser heeft een capaciteit van 14 couverts en 8 vaatwasprogramma's die je kunt selecteren via een bijbehorende app. Met de halve beladingsfunctie verbruik je minder energie als je minder vaat tegelijkertijd hebt. De besteklade bovenin biedt extra ruimte voor je bestek en slacouverts, zodat je in de onderste korf meer ruimte hebt voor grote pannen en schalen. Daarnaast zorgt de automatisch geopende deur ervoor dat de warme lucht ontsnapt en er een koude luchtstroom ontstaat, waardoor je vaat op een natuurlijke manier droogt. Uitgerust met de meest geavanceerde technologie, waaronder een waterverbruiksindicator, waterbeschermingssysteem en een speciale condensatiekamer, maakt de ETNA VWV240CRVS het schoonmaken van je vaat gemakkelijk en efficiënt. Er zijn verschillende veiligheidsfuncties ingebouwd, waaronder een waterstop en een kinderslot, zodat je zorgeloos kunt genieten van de voordelen van dit slimme apparaat.

Pluspunten
 • Deze vaatwasser is erg zuinig met energieklasse C

  .

  Het is stiller met een geluidsniveau van 40 decibel dan vergelijkbare vaatwassers

  .

  Met de bijbehorende app kun je je vaatwasser bedienen waar en wanneer je maar wilt.

Minpunten
 • Met een basisklasse waskwaliteit is het minder goed in het wassen van je vaat.

Veelgestelde vragen over ETNA VWV240CRVS / Vrijstaand.

ETNA VWV240CRVS / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 84,5 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor ETNA VWV240CRVS / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 41,5 kg.

ETNA VWV240CRVS / Vrijstaand. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

ETNA VWV240CRVS / Vrijstaand. zit in energieklasse: C.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. ETNA VWV240CRVS / Vrijstaand. heeft een kabellengte van .