1. keuken
  2. ETNA CM650Ti.

ETNA CM650Ti.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over ETNA CM650Ti.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk ETNA CM650Ti. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties ETNA CM650Ti.

Merk

ETNA

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 45,4 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 56,5 cm

Gewicht

38,8 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

Kabellengte

1,5 m

Omschrijving van ETNA CM650Ti.

De ETNA CM650Ti maakt het bakken en koken nog makkelijker. Met de handige instelbare timer heb je altijd de perfect gegaarde pizza, lasagne of andere gerechten. De energiezuinige oven heeft een extra ruime inhoud van 50 liter, waardoor je met verschillende niveaus tegelijk kunt koken. De oven heeft verschillende automatische programma's, zoals een turbo heteluchtfunctie. Deze verdeelt de warme lucht over de oven en garandeerd dat je gerecht overal gelijkmatig gaar wordt. Ook is de oven voorzien van een handige slider, waarmee je eenvoudig de juiste temperatuur en tijd instelt. Daarnaast voorkomt de timer dat je etenswaren aanbranden. Met de speciale coating op de wanden hoef je je ook geen zorgen te maken over het aankoeken van etensresten, want het schoonmaken gaat nu nog makkelijker.

Pluspunten
  • Ontdooi eenvoudig bevroren etenswaren met de ontdooifunctie. Turbo hetelucht helpt bij het bakken van gerechten op meerdere niveaus.

Minpunten
  • Warmt op met een vermogen van 900 watt minder snel dan vergelijkbare combi ovens.

Veelgestelde vragen over ETNA CM650Ti.

ETNA CM650Ti. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 45,4 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 56,5 cm

De plaatsingoptie voor ETNA CM650Ti. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 38,8 kg.

ETNA CM650Ti. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

ETNA CM650Ti. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. ETNA CM650Ti. heeft een kabellengte van 1,5 m.