1. keuken
 2. Beko BDFN26430W / Vrijstaand.

Beko BDFN26430W / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Beko BDFN26430W / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Beko BDFN26430W / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Beko BDFN26430W / Vrijstaand.

Merk

Beko

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

43,9 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

D

Kabellengte

1,5 m

Omschrijving van Beko BDFN26430W / Vrijstaand.

De Beko BDFN26430W is een veelzijdige en energiebesparende vaatwasser. Met een ruime capaciteit van 14 couverts, kun je deze vaatwasser gemakkelijk vullen met de afwas van ontbijt, lunch en avondeten. Verder beschikt deze vaatwasser over een automatisch programma dat je helpt bij het kiezen van het juiste programma. Naast het automatisch programma, beschikt de vaatwasser ook over een halve belading-programma. Zo kun je energie en water besparen wanneer de vaatwasser niet helemaal vol is. Na afloop van het programma opent de vaatwasserdeur automatisch een kiertje. Op deze manier komt de warme lucht in de binnenruimte van de vaatwasser vrij, waardoor zelfs je plastic bakjes drogen.

Pluspunten
 • Aan het einde van het wasprogramma opent de vaatwasser voor een snellere en betere droogresultaten

  .

  Met topklasse waskwaliteit is je vaat extra goed gewassen

  .

  Je vaat wordt extra grondig gereinigd met het antibacteriële programma.

Minpunten
 • Er is geen voorzichtig programma om je glaswerk te beschermen.

Veelgestelde vragen over Beko BDFN26430W / Vrijstaand.

Beko BDFN26430W / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 85 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Beko BDFN26430W / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 43,9 kg.

Beko BDFN26430W / Vrijstaand. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Beko BDFN26430W / Vrijstaand. zit in energieklasse: D.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Beko BDFN26430W / Vrijstaand. heeft een kabellengte van 1,5 m.