1. keuken
 2. LG GSXV90BSDE Instaview Door-in-Door.

LG GSXV90BSDE Instaview Door-in-Door.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over LG GSXV90BSDE Instaview Door-in-Door.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk LG GSXV90BSDE Instaview Door-in-Door. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties LG GSXV90BSDE Instaview Door-in-Door.

Merk

LG

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 179 cm

Breedte: 91,3 cm

Diepte: 73,5 cm

Gewicht

141 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

E

Kabellengte

2,25 m

Omschrijving van LG GSXV90BSDE Instaview Door-in-Door.

De LG GSXV90BSDE Instaview Door-in-Door is een ideale koelkast voor iedereen die ruimte en gemak wil. Met zijn twee-knock-deur geeft deze koelkast je een directe blik op al je boodschappen. In de koelkastdeur zit een kleine deur, waardoor je je meest gebruikte producten gemakkelijk en energiebesparend kunt opslaan. Met een enorme inhoud van 635 liter, is deze Amerikaanse koelkast ruim genoeg voor het opbergen van boodschappen voor 5 personen of meer. Met de water- en ijsdispenser heb je binnen een mum van tijd ijsblokjes voor in je drankje of een koud glas water. Deze Instaview koelkast biedt je de perfecte mix van gebruiksgemak, ruimte en energiebesparing.

Pluspunten
 • Klop twee keer op de InstaView-deur en zie zonder de deur te openen welke boodschappen je nog hebt

  .

  DoorCooling houdt de koude lucht in de koelkast vast wanneer je de deur opent, zodat je boodschappen langer vers blijven

  .

  Haal snel je meest gebruikte producten uit de door-in-door en bespaar energie.

Minpunten
 • Heeft een kortere levensduur vanwege de bouwkwaliteit van de basisklasse.

Veelgestelde vragen over LG GSXV90BSDE Instaview Door-in-Door.

LG GSXV90BSDE Instaview Door-in-Door. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 179 cm
Breedte 91,3 cm
Diepte 73,5 cm

De plaatsingoptie voor LG GSXV90BSDE Instaview Door-in-Door. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 141 kg.

LG GSXV90BSDE Instaview Door-in-Door. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

LG GSXV90BSDE Instaview Door-in-Door. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. LG GSXV90BSDE Instaview Door-in-Door. heeft een kabellengte van 2,25 m.