1. keuken
  2. Siemens HB334ABS0.

Siemens HB334ABS0.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens HB334ABS0.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens HB334ABS0. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens HB334ABS0.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 59,5 cm

Breedte: 59,4 cm

Diepte: 54,8 cm

Gewicht

34,92 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

Kabellengte

1,2 m

Omschrijving van Siemens HB334ABS0.

De Siemens HB334ABS0 solo oven biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en gebruiksgemak. De katalytische wanden van de oven hebben een vetabsorberende werking en vangen etensresten op. Bij een temperatuur van 200 graden verbranden de resten, waardoor je minder tijd kwijt bent aan schoonmaken. Met de pizzastand bereid je een knapperige pizza met een goudbruine bodem. Voor gebruiksgemak is de oven voorzien van Turbo hetelucht, waarmee je gerechten op meerdere niveaus tegelijk kunt bereiden. Zo bak je snel meerdere taarten tegelijkertijd. Als extra veiligheidsmaatregel is er een kinderslot ingebouwd, waardoor je zeker weet dat nieuwsgierige kinderhanden de oven niet aan- of uitzetten. Met deze Siemens HB334ABS0 solo oven heb je gegarandeerd een perfect resultaat.

Pluspunten
  • De oven heeft een katalytische achterwand die het vuil absorbeert en verbrandt

    .

    Met behulp van turbo hetelucht kun je gerechten op verschillende inschuifhoogtes koken.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie om restjes eten te verwarmen.

Veelgestelde vragen over Siemens HB334ABS0.

Siemens HB334ABS0. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 59,5 cm
Breedte 59,4 cm
Diepte 54,8 cm

De plaatsingoptie voor Siemens HB334ABS0. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 34,92 kg.

Siemens HB334ABS0. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens HB334ABS0. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens HB334ABS0. heeft een kabellengte van 1,2 m.