1. keuken
  2. LG GSJV90MCAE Door-in-Door.

LG GSJV90MCAE Door-in-Door.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over LG GSJV90MCAE Door-in-Door.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk LG GSJV90MCAE Door-in-Door. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties LG GSJV90MCAE Door-in-Door.

Merk

LG

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 179 cm

Breedte: 91,3 cm

Diepte: 73,5 cm

Gewicht

131 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

E

Kabellengte

2,25 m

Omschrijving van LG GSJV90MCAE Door-in-Door.

De LG GSJV90MCAE Door-in-Door Amerikaanse koelkast is een stijlvolle toevoeging aan je keuken. De kast is groot genoeg om de boodschappen van 5 personen of meer te bevatten. Met de deurkoeling blijft de temperatuur binnen stabiel, waardoor je etenswaren langer vers blijven. Ook heeft de koelkast een handig deur-in-deur systeem. Hiermee heb je makkelijk toegang tot je meest gebruikte boodschappen in de koelkast. Daarnaast is de LG GSJV90MCAE eveneens uitgerust met een water- en ijsdispenser. Hiermee heb je binnen een handomdraai ijsblokjes voor in je cocktail of een glas koud water. Met deze koelkast hoef je nooit meer naar de winkel als je ijsblokjes nodig hebt. Je slaat de boodschappen in en haalt ze er zo weer uit met de deur-in-deur technologie. Kortom, de LG GSJV90MCAE Door-in-Door Amerikaanse koelkast maakt het leven een stuk gemakkelijker!

Pluspunten
  • De waterdispenser levert je snel een verkoelend glaasje water. De DoorCooling houdt bij het openen van de deur koude lucht in de koelkast vast waardoor je boodschappen langer vers blijven. Haal snel je meest gebruikte producten uit de Door-in-Door en bespaar energie.

Minpunten
  • Heeft een kortere levensduur door de bouwkwaliteit van de basisklasse.

Veelgestelde vragen over LG GSJV90MCAE Door-in-Door.

LG GSJV90MCAE Door-in-Door. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 179 cm
Breedte 91,3 cm
Diepte 73,5 cm

De plaatsingoptie voor LG GSJV90MCAE Door-in-Door. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 131 kg.

LG GSJV90MCAE Door-in-Door. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

LG GSJV90MCAE Door-in-Door. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. LG GSJV90MCAE Door-in-Door. heeft een kabellengte van 2,25 m.