1. keuken
  2. Veripart VPMKK50.

Veripart VPMKK50.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Veripart VPMKK50.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Veripart VPMKK50. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Veripart VPMKK50.

Merk

Veripart

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 49,6 cm

Breedte: 47 cm

Diepte: 44,7 cm

Gewicht

14 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

F

Kabellengte

1,6 m

Omschrijving van Veripart VPMKK50.

De Veripart VPMKK50 is ook voorzien van een licht en een verlichting in het koelvak. Zo kun je de inhoud gemakkelijk in de gaten houden. Ook heeft de koelkast afgeronde hoeken, zodat je je niet bezeert als je eraan stoot. De koelkast heeft een breedte van 50 centimeter en een diepte van 45 centimeter. Dit maakt hem geschikt voor plaatsen met weinig ruimte. Ten slotte is de Veripart VPMKK50 licht in gewicht. Hierdoor kun je de mini koelkast gemakkelijk verplaatsen. Zo kun je hem bijvoorbeeld meenemen op de camping.

Pluspunten
  • Dankzij het lage geluidsniveau van 35 decibel hoor je bijna niet dat hij aanstaat. De condensor aan de achterkant van de koelkast is afgedekt en hoeft dus niet vrijgehouden te worden van stof.

Minpunten
  • Met energieklasse F is een koelkast niet energiezuinig.

Veelgestelde vragen over Veripart VPMKK50.

Veripart VPMKK50. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 49,6 cm
Breedte 47 cm
Diepte 44,7 cm

De plaatsingoptie voor Veripart VPMKK50. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 14 kg.

Veripart VPMKK50. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Veripart VPMKK50. zit in energieklasse: F.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Veripart VPMKK50. heeft een kabellengte van 1,6 m.