1. keuken
  2. Inventum VK1122W.

Inventum VK1122W.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Inventum VK1122W.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Inventum VK1122W. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Inventum VK1122W.

Merk

Inventum

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 111,5 cm

Diepte: 67 cm

Gewicht

41 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

E

Kabellengte

1,7 m

Omschrijving van Inventum VK1122W.

Met de Inventum VK1122W krijg je de flexibiliteit die je nodig hebt. Het apparaat is niet alleen geschikt voor de keuken, maar je kunt het ook in de schuur of garage plaatsen. De minimaal toelaatbare temperatuur van -15 graden Celsius is ideaal voor het bewaren van veel verschillende producten. Met de twee voorraadkorven kun je gemakkelijk je meestgebruikte of kleine vriesproducten bewaren en heb je deze altijd binnen handbereik. Met het display kun je de temperatuur tussen -30 en 10 graden Celsius instellen. Ideaal voor als je meer koelruimte nodig hebt bij een barbecue of een feestje. Met de afgedekte condensor ben je ook minder tijd kwijt aan onderhoud en blijft je energieverbruik gelijk. Met de Inventum VK1122W heb je precies de flexibiliteit die je nodig hebt.

Pluspunten
  • De vriezer werkt ook in niet verwarmde ruimtes zoals een schuur of garage met een minimale omgevingstemperatuur van -15 graden Celsius

    .

    Dankzij de afgedekte condensor bespaar je energie en is er geen onderhoud nodig voor de vriezer.

Minpunten
  • Het heeft geen anti-ijsvorming, dus je moet de vriezer 5 tot 6 keer per jaar ontdoen.

Veelgestelde vragen over Inventum VK1122W.

Inventum VK1122W. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 85 cm
Breedte 111,5 cm
Diepte 67 cm

De plaatsingoptie voor Inventum VK1122W. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 41 kg.

Inventum VK1122W. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Inventum VK1122W. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Inventum VK1122W. heeft een kabellengte van 1,7 m.