1. keuken
  2. Steba KBM60.

Steba KBM60.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Steba KBM60.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Steba KBM60. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Steba KBM60.

Merk

Steba

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 38,5 cm

Breedte: 62 cm

Diepte: 52 cm

Gewicht

14 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

Kabellengte

0,85 m

Omschrijving van Steba KBM60.

De Steba KB M60 solo oven met draaispit is ideaal voor het bereiden van een heerlijke, gebraden kip of kalkoen. De oven heeft een inhoud van 60 liter, waardoor je meerdere items tegelijkertijd kunt bereiden. Met de grillfunctie aan het einde krijg je een heerlijk krokant korstje. In de levering zit ook een ovenrooster, een bakplaat die niet aanbakt en een kruimelplaat. De kruimelplaat vangt alle kruimels en oliedruppels op, waardoor je minder schoonmaakwerk hebt. Met de Steba KB M60 solo oven met draaispit maak je heerlijke, geroosterde gerechten. Met 60 liter inhoud bereid je meerdere items tegelijkertijd. Met de grillfunctie krijg je een heerlijk krokant korstje. De oven wordt geleverd met een ovenrooster, een bakplaat die niet aanbakt en een kruimelplaat. De kruimelplaat vangt alle kruimels en oliedruppels op, waardoor je minder schoonmaakwerk hebt. Met de Steba KB M60 solo oven met draaispit bereid je de lekkerste gerechten.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde draaispit kun je een groot stuk vlees of vis roosteren

    .

    Met de timer weet je precies wanneer je gerecht klaar is.

Minpunten
  • De temperatuurregeling is minder precies dan bij een oven met elektronische besturing.

Veelgestelde vragen over Steba KBM60.

Steba KBM60. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 38,5 cm
Breedte 62 cm
Diepte 52 cm

De plaatsingoptie voor Steba KBM60. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 14 kg.

Steba KBM60. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Steba KBM60. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Steba KBM60. heeft een kabellengte van 0,85 m.